M.Regtien Download Pagina

Op deze pagina staan de cd's met piano opnames van Maarten Regtien ter download.

Het copyright rust echter bij de auteur en het is absoluut verboden deze muziek te gelde te maken.

Als tegenprestie wordt mond op mond reclame voor concerten (ook huiskamerconcerten) zeer gewaardeerd. Voor info & boekingen: mail Modern Times Impressariaat.

De geplaatste downloads zijn zo volledig mogelijk, dat wil zeggen: er wordt naar gestreefd naast de geluidsbestanden (mp3-formaat; 128 kbs) ook het artwork in beschikbaar te stellen. Indien de geluidskwaliteit van de mp3's te laag wordt bevonden kan een cd met 'cd-kwaliteit' worden besteld via Modern Times Impressariaat.

Download instructies: Plaats de muis boven de afbeelding van de cd naar keuze: klik op de rechter muisknop (Mac: CTRL + click) en selecteer uit het keuzemenu: "Doel/Koppeling opslaan als..." of "Save target as..."
    N.B. 1: Het download bestand is als één bestand in .zip-formaat verpakt. Na downloaden kunt u dit bestand uitpakken door er op te dubbelklikken. Indien er niet automatisch een extractieprogramma opent, kijk onder aan deze pagina voor extractieprogramma's voor PC en Mac.
    N.B. 2 : Het artwork is 100% het originele formaat. Na printen op bij voorkeur foto-papier kunt u dit in een standaard cd jewelcase plaatsen. 2007
>> download als torrent
Improvisaties piano solo (2007)

De improvisaties piano solo zijn op 27 oktober 2007 zijn vrijwel één take opgenomen in Studio Musicord te Haarlem.

4 fragmenten:
 2006 Jazz Standards (2006)

De Jazz Standards (dubbel cd ;nog niet beschikbaar; verwachte beschikbaarheidsdatum: januari 2010) zijn opgenomen op één van de weinige resterende "De Ruyter & Fils" pianos (pianofabrikant Breda, bouwjaar vermoedelijk 1896).

De naar hammerklavier neigende klank geeft de bewust heel sober gespeelde interpretaties van ruim 35 jazz standards een Theolonious Monk achtige kwaliteit.
 1997 Regtien - piano solo (1997)

Live registratie van een huiskamerconcert te Brummen, Gelderland.